Hus till salu La Cala

La Cala de Mijas är ett av de mest expansiva områdena på Costa del Sol just nu. Söker du nybyggda hus till salu i La Cala har vi mycket att erbjuda dig. Vi är bland annat exklusiva återförsäljare till Jardinana, ett nybyggt område i La Cala med högsta kvalitet i arkitektur, inredning och materialval.

Stranden i La Cala de MijasLa Cala är en mindre ort 10 min körväg från Fuengirola mot Marbella. Centrum ligger precis vid den långa, fina stranden. Alldeles vid centrum och stranden finns ett antal längor med radhus så söker du efter ett eget hus riktigt nära stranden och dessutom nära till alla bekvämligheter, så är La Cala centrum verkligen att rekommendera!

Fortfarande på promenadavstånd till centrum finner vi områden med villor och radhus, såsom Torrenueva. Här finns rymliga villor med privata pooler och fina trädgårdar.

Utanför själva centralorten finns flera områden med villor och radhus, det som ligger oss närmast hjärtat är förstås Jardinana.

Hus i La Cala

Om du ska köpa hus i La Cala, så fundera på om du är ute efter ett hus i centrum, nära stranden eller om det är viktigare att det är nybyggt eller modernt. Husen nära stranden är ofta byggda tidigare, men kan förstås ha renoverats upp till modern standard. Skall du ha huset som semesterboende och vill slippa hyra/köpa bil så kan det förstås vara smart att bo nära centrum och stranden. Då har du gångavstånd till det mesta och behöver du komma in och shoppa eller uträtta ärenden i Fuengirola eller till Marbella så kan du ta buss från centrum. Om du är längre ut behöver du oftare ta bil eller taxi.

Om du är osäker på var det passar dig bäst att bo eller om du redan vet var i La Cala du vill köpa hus och vill höra vilket utbud det finns, kontakta oss. Vi hjälper dig hitta ditt hem i La Cala. Du kan förstås också söka själv på vår hemsida, både i vårt egna utbud av hus till salu i La Cala och bland ett ännu större utbud av hus till salu genom vårt samarbete med ett stort antal mäklare på Costa del Sol.

Fördelar med att köpa hus i La Cala

Vilka fördelar du har beror lite på var i La Cala du väljer att köpa. Är du ute efter ett hus nära stranden men ändå i samhället, ja då är det helt enkelt så att i många städer finns det knappt sådana då det är så tättbebyggt. Men i La Cala finns det ändå en del hus centralt och nära stranden.

Söker du ett nybyggt hus, ja då har också La Cala mycket att erbjuda då man just nu bygger mycket här. Väljer du att gå lite utanför centrum hittar du också villor med lite större tomt än på flera av de större orterna.

Vi har många hus till salu i La Cala från ett litet två sovrums-radhus med stor gemensam pool för 159 000 € till en underbart smakfull villa vid en femstjärning golfresort för 1 795 000 € (se bilder nedan). Och förstås massor där emellan.

Villa med pool vid golf resort i La CalaVilla till salu i La CalaVillans sällskapsutrymme

Kontakta oss idag!     

    Christofer Fogelberg StartGroup Calahonda

    Christofer Fogelberg är spansk mäklare och medlem i mäklarförbundet G.I.P.E. Christofer är från Göteborg men har bott permanent på Costa del Sol sedan 1999. Mäklare sedan 2001 och sedan 2003 driver han fastighetsmäklar-företaget StartGroup som har kontor i Calahonda, Mijas Costa.

    StartGroup har för närvarande över 650 privata försäljningsuppdrag, personalen talar 7 språk och är alla externt utbildade i PBC, Decreto 218 och LOPD. Mer info startgroup.com