Lägenheter till salu La Cala

La Cala är en mycket trevlig liten ort tio minuter från Fuengirola mot Marbella. På StartGroup har vi många fina lägenheter till salu i La Cala, då det ingår i vårt huvudområde. Vi har lägenheter i de flesta prisklasser och skick från vårt eget utbud. Genom samarbete med ett stort antal mäklare på Costa del Sol kan vi erbjuda över hundra lägenheter till salu i La Cala för dig att söka bland.
För den som är ute efter något extra slår vi gärna ett slag för de nybyggda lägenheterna i Jardinana där man verkligen låtit arkitekterna och inredarna göra det bästa för invånarna medan ekonomerna fått stå vid sidan och bita på naglarna!

Att bo i La Cala de Mijas

La Cala lägenheterPrecis vid stranden söder om Fuengirola ligger La Calas centrum. Här är en liten stadskärna med alla nödvändigheter men också närmast krypavstånd till den breda och långa stranden. Med en lägenhet i eller nära centrum behöver du ingen bil. Du kan lätt gå överallt. Och om det är något du saknar tar bussen dig snabbt in till Fuengirola centrum eller det stora shoppingcentrat Miramar. Förmodligen behövs det inte alltför ofta, då det finns banker, post, mataffärer, restauranger, barer, frisörer, apotek, zoologisk butik, advokater, datorbutik och det mesta annat du kan tänkas behöva.

Utanför centrala La Cala finns flera fina områden som av naturliga skäl fått mer utrymme till pooler och härliga, tropiska trädgårdar. Med en lägenhet här har du ändå oftast gångavstånd till centrum, även om det tar upp till en kvart från vissa områden.

La Cala erbjuder även en del för den sportintresserade. Här finns en nybyggd inomhushall med diverse lagsporter, ledda klasser i kampsporter samt gym och förstås fotbollsplan. Som man kan vänta sig av “Costa del Golf”, så är det inte långt till golfbanor heller, den närmaste är La Noria, precis utanför centrum. Några kilometer bort ligger också El Chaparral och Calanova.
En bit upp i kullarna inåt landet finns också en del stall och ridskolor för den som gillar hästsporter.
Här finns också tennisbanor och självklart spanska nationalfolksporten och nya innesporten i Sverige och hela Europa – padel.

Jardinana Cala de Mijas

Jardinana nybyggda lägenheter i La Cala

Jardinana är ett helt nybyggt område i La Cala. Anläggningen är supermodern och man har gjort allt för att göra din semester så behaglig som möjligt. Terrasser för morgon och kvällssol, massor av bassänger, uppvärmda pooler, golvvärme i badrummen, öppna sällskapsytor och högsta klass på inredningen. Vi berättar gärna och skickar broschyr till dig som vill veta mer om Jardinana.

Köpa lägenhet i La Cala

Njut av livet i La CalaAtt köpa lägenhet i La Cala eller många andra delar av Costa del Sol är en investering i välmående för många år framåt. Den ger möjlighet att stressa av, få välbehövlig sol och värme under kalla höstar, vintrar och somrar!

En lägenhet i La Cala behöver inte heller kosta skjortan, vi har lägenheter från 80 000 € och eftersom många lägenheter ligger nära stranden och/eller har pool, lämpar de sig också ofta väl för uthyrning som kan betala för både underhåll och en del av amorteringen.

Men framförallt är det möjligheten att bara köpa en billig flygbiljett och ta en långhelg när hösten är som uschligast, för att möta våren extra tidigt eller rädda sista semesterveckan från sommarregn.
Vi på StartGroup älskar att vara en del av att hjälpa våra landsmän hitta hit och uppleva “vår” sol och värme. Välkommen att ringa oss på +34 952 90 48 90, maila till info@startgroup.com eller komma in till vårt kontor. Vi ger råd och hjälper gärna till att hitta rätt lägenhet till dig, i La Cala och på andra orter på Costa del Sol.

Välkommen!

Kontakta oss idag!     

    Christofer Fogelberg StartGroup Calahonda

    Christofer Fogelberg är spansk mäklare och medlem i mäklarförbundet G.I.P.E. Christofer är från Göteborg men har bott permanent på Costa del Sol sedan 1999. Mäklare sedan 2001 och sedan 2003 driver han fastighetsmäklar-företaget StartGroup som har kontor i Calahonda, Mijas Costa.

    StartGroup har för närvarande över 650 privata försäljningsuppdrag, personalen talar 7 språk och är alla externt utbildade i PBC, Decreto 218 och LOPD. Mer info startgroup.com