Till salu i Calahonda

Mäklare Calahonda

Start Group Mäklare KontorStart Group är en svenskägd mäklare i Calahonda. Vi har sålt hus och lägenheter på Costa del Sol i 16 år så vid det här laget har vi fingertoppskänsla för att hjälpa dig hitta rätt bostad till dig. Vårt kontor ligger i köpcentrat El Zoco längs kustvägen A-7 / N-340.

Störst på Calahonda

Vi är Calahonda-specialisten. Vi har fler objekt till salu i Calahonda än någon annan här och det finns en anledning till att vi var en av de mäklare som gick stärkta genom finanskrisen:  Våra kunder är nöjda!
När både köpare och säljare i en affär rekommenderar oss till sina vänner, då vet vi att vi har lyckats och det är alltid vårt mål!

Köpa lägenhet i CalahondaGenom vårt eget stora utbud och genom samarbete med majoriteten av alla mäklare här på Costa del Sol, så kan vi finkamma marknaden på de objekt som är till salu här för att hitta det objekt som passar just era behov bäst. Du kan söka bland bostäder i vårt egna utbud eller söka på över 600 lägenheter och hus till salu i Calahonda på vår hemsida.

För den som vill hjälper vi gärna till att hitta den perfekta lägenheten. Vi kan som sagt området, och är vana att hitta boenden åt skandinaver. Vi kommer gärna med råd och tips så hör av dig till oss redan idag, så har du kommit ett steg närmare din lägenhet i solen.

Golf, Strandliv & Mat

Lägenhet vid golfbana CalahondaCalahonda bjuder på härliga naturliga stränder, 6 golfbanor inom en halvmils omkrets och flera omtyckta restauranger. Det är en perfekt plats att varva ner på. Bostadsområdena här är mycket lugnare än inne i Fuengirola eller Marbella och trädgårdarna är större och lummigare. Det finns ett par fina strövområden och längs stranden löper en trevlig promenadväg.

Det fantastiska med Calahonda för en golfare är att du har gångavstånd till tre fina golfbanor!

Det finns också padel- och tennisbanor, gym och dykskola här.

Bo i Calahonda vackra naturområden

Calahonda – närmare naturen

En av de saker som utmärker Calahonda är att du är närmare naturen än på de flesta andra ställen på Costa del Sol. Bilden ovan är från Parque Calahonda som erbjuder fina promenadstigar. Här finns också en hundpark, en av de största i Andalusien.

Allt ligger dessutom på gångavstånd, vilket gör att man lätt får vardagsmotion. Med klimatet som råder här är det också skönt att gå en promenad i vintersolen eller under de ljumna sommarkvällarna, oavsett om det är en ren nöjespromenad eller att man går ärende till shoppingcentrat El Zoco, där man hittar de viktigaste nödvändigheterna, såsom mat, bank, post och förstås StartGroups mäklar-kontor!

Calahonda har såväl nybyggen som något äldre bebyggelse. Generellt är det nyare byggnationer högst upp i Calahonda. Där är det också oftare lägenheter, medan det i mitten av Calahonda är mer villor. Just villaområdena är något av Calahondas starkaste kort, med stora grönskande tomter och egna pooler.
Längre ner i Calahonda är det större andel radhus och lägenheter så vill du vara nära stranden kan det vara bättre att söka på det.  För att få bästa råd om var i Calahonda det passar dig bäst och hjälp att hitta hus, skicka oss ett mail eller ring.

Vackra Miraflores, Riviera del Sol & Cabopino

Precis i anslutning till Cabopino ligger bostadsområdena Miraflores och Riviera del Sol (i öster) samt Cabopino (i väster). Dessa är också mycket trevliga områden som vardera har sina fördelar. Cabopino till exempel har en småbåtshamn, jättefin strand med sanddyner och uppskattas mycket av surfare. I Miraflores finns en mycket uppskattad tennisanläggning med sex grusbanor.
Vi har många fastigheter till salu även i Miraflores, Cabopino och Riviera del Sol.

Cabopino hamn

Cabopinos mysiga marina

Kontakta oss idag!

Besök oss på kontoret:

Hitta till Start Group mäklare

Eller skicka ett meddelande till oss:     

    Christofer Fogelberg StartGroup Calahonda

    Christofer Fogelberg är spansk mäklare och medlem i mäklarförbundet G.I.P.E. Christofer är från Göteborg men har bott permanent på Costa del Sol sedan 1999. Mäklare sedan 2001 och sedan 2003 driver han fastighetsmäklar-företaget StartGroup som har kontor i Calahonda, Mijas Costa.

    StartGroup har för närvarande över 650 privata försäljningsuppdrag, personalen talar 7 språk och är alla externt utbildade i PBC, Decreto 218 och LOPD. Mer info startgroup.com