Mäklare La Cala

StartGroup logoStartGroup är en mäklare i La Cala, Costa del Sol som har specialiserat sig på området La Cala – Calahonda. Vi har många hus och lägenheter till salu i centrala La Cala och i flera av de nybyggda områdena utanför centrum, inte minst det eftertraktade Jardinana, där vi har vårt säljkontor i La Cala.

La Cala – en liten pärla

La Cala Costa del SolI La Cala är det inte långt till någonting. I centrum hittar du flera banker, post, matvarubutik (SuperSol) samt många barer och restauranger. Bland annat hittar du Italiensk, Kinesisk, Thailändsk och traditionella Spanska restauranger här, liksom tapasbarer och chiringuito.

Här finns även ett shoppingcenter med tandläkare, optiker, bank, datorbutik, frisör, järnhandel mm. Lite utanför centrum finns även Mercadonabutik och en Aldibutik (ungefär som Lidl).

Om detta inte räcker för dig är det bara 10 minuter in till Fuengirolas stora shoppingcenter Miramar, med alla stora klädbutiker, sportbutiker, smycken/klockor, inredning, leksaker, biografer och massor mer.

Sport

För den som gillar sport finns på promenadavstånd en idrottsanläggning med fotbollsplan och inomhushallar med diverse aktiviteter som handboll, basket, futsal samt ett gym. Det finns också några stall inte alltför långt från La Cala för den som gillar att rida.

Självklart är det också nära till Golfbanor från La Cala, varav de närmaste är El Chaparral och Calanova, 4-5 km från La Cala centrum.

La Cala Strand

La Cala har en jättefin strand precis vid centrum. Här finns också en lekpark för barnen, caféer, barer, en chiringuito. Det finns solstolar att hyra, men också gott om plats om du föredrar att ta med din egen stol/handduk till stranden.

La Cala hus nära strand

 

Jardinana La Cala de Mijas

Vi kan förstås inte tala om La Cala utan att gå in på Jardinana. En tiominuterspromenad utanför La Cala centrum ligger på en sydsluttning det helt nybyggda området Jardinana. Det är ett projekt där arkitekterna äntligen fått mer makt än ekonomerna. Här hittar vi infinitipooler, smarta öppna lösningar, gott om terrasser med tanke på oss sol- och ljus dyrkande nordbor och gott om plats.

Något mer som fått ovanligt mycket plats i Jardinana är vattnet. Här har både radhusen och många lägenheter privata pooler och utöver det finns stora gemensamma pooler.

Jardinana La Cala de Mijas

Vi på StartGroup är stolta över att vara exklusiva återförsäljare för Jardinana. Kontakta oss eller någon av de mäklare som är våra partners för mer information, broschyrer och information om vilka bostäder som ännu är osålda.

Du är naturligtvis också välkommen till vårt säljkontor i Jardinana, La Cala om du vill tala med vår mäklare på plats. Ring och boka möte i Jardinana eller kom in direkt till vårt kontor i Calahonda!

Mäklare i La Cala

Kontakta oss idag!

Besök oss på kontoret:

Hitta till Start Group mäklare

Eller skicka ett meddelande till oss:     

    Christofer Fogelberg StartGroup Calahonda

    Christofer Fogelberg är spansk mäklare och medlem i mäklarförbundet G.I.P.E. Christofer är från Göteborg men har bott permanent på Costa del Sol sedan 1999. Mäklare sedan 2001 och sedan 2003 driver han fastighetsmäklar-företaget StartGroup som har kontor i Calahonda, Mijas Costa.

    StartGroup har för närvarande över 650 privata försäljningsuppdrag, personalen talar 7 språk och är alla externt utbildade i PBC, Decreto 218 och LOPD. Mer info startgroup.com