Lägenheter till salu i Calahonda

Här på StartGroup erbjuder vi ett stort utbud av lägenheter till salu i Calahonda (Mijas). Bland våra objekt hittar du allt från enkla studios till lyxiga takvåningar med underbar utsikt.

Calahonda är glest bebyggt jämfört med övriga Costa del Sol. Här hittar du mycket villor och radhus. De lägenhetsområden som finns breder ofta ut sig med grönområden och rejäla pooler. Lägenheter hittar du framför allt nära stranden och en bit upp i kullarna. Är det strandliv som lockar är det förstås i nedre Calahonda du bör leta lägenhet, medan du i övre Calahonda hittar många moderna lägenheter med fräsch inredning, utsikt och trevliga pooler.
Köpa lägenhet i Calahonda

Sök bland 400 lägenheter till salu i Calahonda

På vår hemsida kan du söka bland 400 lägenheter till salu i Calahonda, men mest stolta är vi över våra egna listningar, där hittar du lägenheter i fint skick, oftast med skandinavisk standard. Vi har allt från en jättefin, ekonomisk 1-sovrumslägenhet i lägre Calahonda för 90 000€ till en superlyxig takvåning högst upp i Calahonda med milsvid utsikt och inredning av högsta klass för en halv miljon euro. Har du svårt att själv hitta bästa köpet för dig? Läs vidare!

Vi hjälper dig hitta rätt lägenhet

Vi har vårt kontor i Calahonda så vi känner orten som vår egen bakficka. När du berättar för oss i stora drag vad du är ute efter – semesterlägenhet, permanentboende, en lägenhet för uthyrning, pool, nära till natur, hav, utsikt, bottenvåning eller takvåning kan vi ofta hitta objekt direkt ur minnet som passar dina önskemål. Ring eller maila och testa oss!
Självklart har vi också hus till salu i Calahonda.

Varför ska du köpa lägenhet i Calahonda

Med en lägenhet i Calahonda har du nära till naturenEftersom du kommit till denna sidan kanske du redan känner till och har upplevt några av Calahondas fördelar. Calahonda har mycket som talar för sig. Som vi redan beskrivit ovan så är det glest bebyggt, något som ofta tilltalar oss nordbor. Du hittar lugna grönområden med skuggiga promenadstigar bland eukalyptusträd, men har aldrig särskilt långt till att inhandla det viktigaste – Lidl, Mercadona och Supersol finns i Calahonda och i köpcentrat El Zoco hittar du förutom vårt kontor även järnhandel, blomsterbutik, matbutik (SuperSol), försäljning och service av mobiler & datorer, restauranger, klädbutiker samt diverse service som skomakeri, advokater, bank och postkontor.

Calahonda har ett trevligt utbud av restauranger med allt från Chiringuitos nere vid stranden, till internationellt kök som Italienskt, Kinesiskt, Koreanskt samt förstås traditionella spanska restauranger. Och MacDonalds.

Golflägenhet CalahondaFör den sportige finns det gym, padelbanor, tennisbanor och – förstås – golf.

Golf i Calahonda

På solkusten är Golfen i princip allerstädes närvarande, men på få platser så mycket som i Calahonda. Här har du tre golfbanor i princip på gångavstånd: La Siesta, Cabopino och Miraflores. Utöver det finns inom några få kilometer Calanova, Santa Maria och La Noria. Är du ute efter en golflägenhet är det enklaste att kontakta oss. Det kan vara svårt att själv hitta dem genom sökningar men vi vet var lägenheterna ligger någonstans.

Riviera del Sol, Cabopino & Miraflores

Precis i anslutning till Calahonda ligger Riviera del Sol, Miraflores och Cabopino. Dessa liknar Calahonda till bebyggelse. Cabopino är kanske mest känt för sina sanddyner vid stranden, med en fin träbro där man kan vandra kring bland dynerna. Cabopino har också en liten småbåtshamn med restaruanger. Riviera och Miraflores har en härlig tennisanläggning med 6 grusbanor, 2 padelbanor och duktiga tränare.

Riviera del Sol strand och Max beach
Max Beach Club och stranden i Riviera del Sol

Fortfarande osäker?

Undrar du fortfarande om Calahonda är rätt ställe för dig? Passar Calahonda för barnen? Ungdomar? Är du en stadsmänniska? Ingen fara, ring oss och prata. Vi älskar Calahonda men har lägenheter till salu överallt från Marbella till Fuengirola. Vårt mål och vår passion är alltid att hitta det som passar dig bäst!

Kontakta oss idag!     

    Christofer Fogelberg StartGroup Calahonda

    Christofer Fogelberg är spansk mäklare och medlem i mäklarförbundet G.I.P.E. Christofer är från Göteborg men har bott permanent på Costa del Sol sedan 1999. Mäklare sedan 2001 och sedan 2003 driver han fastighetsmäklar-företaget StartGroup som har kontor i Calahonda, Mijas Costa.

    StartGroup har för närvarande över 650 privata försäljningsuppdrag, personalen talar 7 språk och är alla externt utbildade i PBC, Decreto 218 och LOPD. Mer info startgroup.com